Graafinen suunnittelu

Uutta ilmettä yrityksellesi?

Graafisen suunnittelun tehtävänä on antaa viestille ulkoasu. Se auttaa asiakkaitasi tulkistemaan yrityksesi viestiä ja herättämään heissä haluttuja mielikuvia. Ei ole siis täysin sama, miltä yrityksesi näyttää asiakkaillesi.

Suunnittelemme yrityksille mm. logot, käyntikortit, esitteet, mainosmateriaalit sekä visuaalisen ilmeen, jonka avulle erotut eduksesi kilpailijoistasi ja herätät asiakkaissasi toivottuja mielikuvia.

Logo

Logon tehtävänä on viestiä haluttua viestiä brändistäsi eteenpäin. Hyvä logo kertookin yrityksesi olemuksen yhdellä silmäyksellä. Logot suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta ja niitä hiotaan niin kauan, että asiakas on tyytyväinen. Toimitamme aina asiakkaalle valmiit logotiedostot eri käyttötarkoituksiin.

Logosuunnittelun hinta 200 – 450 € (+alv. 24%)

Esim. yksinkertainen tekstilogo 200 € (+alv. 24%). Tarkka hinta lasketaan ennen projektin aloitusta.

Hintaan sisältyy: 2-3 eri vedosta logosta, joista yksi valitaan lopulliseksi. 2 korjauskierrosta sekä valmiit logotiedostot asiakkaan käyttöön.


Ota yhteyttä

logo suunnittelu

kayntikortti

Käyntikortit

Brändisi mukaisilla ja näyttävillä käyntikorteilla teet vaikutuksen asiakkaisiisi ja jäät mieleen. Valmiin käyntikorttien painoaineiston saat omaan käyttöösi, jolloin voit tilata jatkossa käyntikortteja lisää niin paljon kuin haluat, jos tietosi kortissa pysyvät samana. Käyntikorttien suunnittelun hintaan eivät sisälly painokustannukset.

Käyntikorttien suunnittelun hinta 65 €
(+alv. 24%)

Hintaan sisältyy: käyntikorttien suunnittelu ja painovalmis aineisto 2-3 henkilön kortille. Painovalmiin aineiston toimitus asiakkaalle. Korttien painatus lisämaksusta.


Ota yhteyttä

Yritysilme

Yritysilme viestii ammattitaitoasi, osaamistasi ja saa aikaan luottamusta yrityksesi ja potentiaalisten asiakkaittesi välillä. Yhtenäinen yritysilme helpottaa yrittäjän arkea, kun kaikki on mietitty valmiiksi, voi yrittäjä keskittyä itse tekemiseen .

Yritysilmeen hinta 750 €
(+alv. 24%)

Hintaan sisältyy: käyntikorttien suunnittelu, yrityksen värimaailma ja käytettävät fontit, muut käytettävät visuaalisen ilmeen merkit, lyhyt graafinen ohjeistus.

purkki pöydällä

Olipa projektisi siis pieni tai suuri, ota yhteyttä!


Yhteystiedot