Kotisivut

WordPress-kotisivut helposti


Aaltoware toteuttaa yrityksellesi uudet tyylikkäät WordPress-kotisivut helposti järkevään hintaan. Aaltowaren asiakkaiden ei tarvitse murehtia kotisivujen teknisistä yksityiskohdista – asiakkaamme voivat keskittyä täysillä siihen, missä ovat itse ammattilaisia Aaltowaren hoitaessa kotisivut kokonaisuudessaan. Toteutamme kotisivut alusta loppuun, sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yrityksesi menestykselle toimivimmat kotisivut!

Miksi Aaltoware?


Luomme laadukkaita ja visuaalisesti näyttäviä kotisivuja, jotka räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Meiltä saat yrityksellesi kotisivut, jotka ovat responsiiviset ja käytettävyydeltään huippuluokkaa. Tekemämme sivut ovat nopeat, turvalliset, hakukoneystävälliset ja oikeasti tyylikkäät, ja jotka todella auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa.

Katso alta kotisivupaketit, joita voidaan käyttää uusien kotisivujen suunnittelun lähtökohtana. Sivujen toteutettavat ominaisuudet ja kotisivujen hinta määritellään tapauskohtaisesti – räätälöimme kotisivupaketin yritykselle sopivaksi ja järkeväksi: Arvioimme yrityksen tarpeet kotisivujen osalta ja toteutamme sivuille juuri ne ominaisuudet, joita yritys tarvitsee ja jolloin myös kotisivujen hinta on oikea.

Otahan yhteyttä ja hommaa yrityksellesi pätevimmät WordPress-kotisivut helposti ja nopeasti!

KOTISIVUPAKETIT


Paketti 1

599.00

+alv 24%

1-sivuinen responsiivinen WordPress-kotisivu. Yksilöllinen ulkoasu. Asiakkaan toimittamat tekstisisällöt ja kuvat sivuille hakukoneystävällisesti. Yhteydenottolomake.

Paketti 2

899.00

+alv 24%

Responsiivinen WordPress-verkkosivusto, jonka sisältö on jaettuna välilehdille. Yksilöllisen graafisen ulkoasun suunnittelu ja toteutus sivuille. Asiakkaan toimittamat tekstisisällöt ja kuvat sivuille hakukoneystävällisesti. Valinnaiset liitännäiset sivuille muun muassa yhteydenottolomake, kuvagalleria, kartta ja some-liitännäisiä.

Paketti 3

alk. 999.00

+ALV 24%

Täysin räätälöity responsiivinen WordPress- verkkosivusto; hakukoneystävällinen, turvallinen, nopea ja tyylikäs. Toteutamme kotisivuratkaisun yrityksesi tarpeisiin, laita meille viestiä ja keskustellaan tarkemmin.

Miksi WordPress-sivut?


Aaltoware toteuttaa asiakkaidensa uudet kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPress on suosituin julkaisujärjestelmä: 35% webistä käyttää WordPressiä. Ja syystäkin, WordPress on ilmainen ja perustuu avoimeen lähdekoodiin – se on hakukoneoptimoitu, mobiiliystävällinen, suorituskykyinen ja turvallinen sekä se mahdollistaa myös asiakkaan itsensä päivittää sivustonsa sisältöä helppokäyttöisesti.

Laadukas palvelin on nopeiden ja turvallisten kotisivujen perusta. Suosittelemme ehdottomasti palvelinratkaisuksi Zonerin WP-Cloud WordPress-hostingia. Hoidamme tarvittaessa verkkotunnuksen ja palvelinratkaisun tilauksen puolestasi valiten juuri sopivimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Päivitä kotisivusi


Ovatko nykyiset kotisivusi päivityksen tarpeessa? Päivitämme tarvittaessa verkkosivustojen sisällöt, kuvat tai vaikka koko toteutuksen. Onhan sivusi hakukoneystävälliset ja nopeat? Verkkoa käytetään nykyisin hyvin erilaisilla laitteilla eli myös verkkosivujen on toimittava eri laitteilla moitteettomasti, joten responsiivinen kotisivutoteutus on aivan ehdoton vaatimus. Tai onko sivujesi käytettävyys pielessä tai ne eivät näytä uskottavan moderneilta? Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa.

Näin toteutamme uudet kotisivut


1

Vaatimusmäärittely ja suunnittelu

Ensimmäisessä vaiheessa määritellään asiakkaan kanssa kotisivujen tavoitteet ja toteutettavat ominaisuudet. Näiden perusteella suunnitellaan käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään laadukas ja ammattimainen kokonaisuus.

2

Toteutus ja testaus

Toisessa vaiheessa tehdään kotisivujen tekninen toteutus suunnittelun mukaisesti. Asiakas pääsee aina kokeilemaan itse uutta verkkosivustoa ennen julkaisua, ja sivusto julkaistaan vasta, kun asiakas on antanut lopullisen hyväksyntänsä.

3

Julkaisu ja ylläpito

Uusien kotisivujen julkaisu sekä tarvittaessa esimerkiksi sähköpostilaatikoiden luonti ja opastus. Julkaisun jälkeisestä ylläpidosta ja sisällönpäivityksistä sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kysy lisää