Kotisivut

Kotisivut helposti


Luomme laadukkaita ja visuaalisesti näyttäviä verkkosivuja, jotka räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Lopputuloksena syntyy verkkosivuja, jotka ovat käyttäjäystävällisiä ja ne auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa.

Aaltowaren asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia sivustosi teknisistä yksityiskohdista, vaan voit keskittyä täysillä siihen, missä olet itse ammattilainen. Toteutamme sivustosi alusta loppuun, sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

KOTISIVUPAKETIT


”Laine”

449.00

+alv 24%

1-sivuinen responsiivinen kotisivu. Yksilöllinen ulkoasu. Asiakkaan toimittamat tekstisisällöt ja kuvat sivuille teknisellä hakukoneoptimoinnilla. Yhteydenottolomake.

”Aalto”

799.00

+alv 24%

Responsiivinen verkkosivusto, jonka sisältö on jaettuna välilehdille. Yksilöllisen graafisen ulkoasun suunnittelu ja toteutus sivuille. Asiakkaan toimittamat tekstisisällöt ja kuvat sivuille teknisellä hakukoneoptimoinnilla. Valinnaiset liitännäiset sivuille muun muassa yhteydenottolomake, kuvagalleria, kartta ja some-liitännäisiä.

”Tyrsky”

alk.1899.00

+ALV 24%

Täysin uniikki ja räätälöity sivusto vaativiin tarpeisiin.


Laita viestiä, niin suunnitellaan toimiva kokonaisuus tarpeisiisi.

Päivitä nykyiset kotisivusi


Autamme mielellämme nykyisen sivustosi kehittämisessä ja ongelmien ratkomisessa! Hoidamme sivuston tekniset päivitykset ja päivitämme sisällöt.

Tuotamme myös logoja, grafiikoita ja kuvia käytettäväksi verkkosivuilla. Katso alla olevista linkeistä lisää tietoa graafisesta suunnittelusta ja yrityskuvauksesta.

Näin toteutamme uudet verkkosivusi


1

Vaatimusmäärittely ja suunnittelu

Ensimmäisessä vaiheessa määritellään asiakkaan kanssa kotisivujen tavoitteet ja toteutettavat ominaisuudet. Näiden perusteella suunnitellaan käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään laadukas ja edustava yhtenäinen kokonaisuus.

2

Toteutus ja testaus

Toisessa vaiheessa tehdään sivuston tekninen toteutus suunnittelun mukaisesti. Asiakas pääsee aina kokeilemaan itse uutta sivustoa ennen julkaisua, ja sivusto julkaistaan vasta, kun asiakas on antanut lopullisen hyväksyntänsä.

3

Julkaisu ja ylläpito

Uusien kotisivujen julkaisu sekä tarvittaessa esimerkiksi sähköpostilaatikoiden luonti ja opastus. Julkaisun jälkeisestä ylläpidosta ja sisällönpäivityksistä sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.