Kotisivut

Luomme laadukkaita ja visuaalisesti näyttäviä verkkosivuja, jotka räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Lopputuloksena syntyy verkkosivuja, jotka ovat käyttäjäystävällisiä ja ne auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa.

Aaltowaren asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia sivustosi teknisistä yksityiskohdista, vaan voit keskittyä täysillä siihen, missä olet itse ammattilainen. Toteutamme sivustosi alusta loppuun, sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Verkkosivusto

Responsiivinen verkkosivusto, jonka sisältö esitetään yhdellä laajalla sivulla tai jaettuna välilehdille. Pakettiin voi sisältyä muun muassa yhteydenottolomake, kuvagalleria, kartta ja some-liitännäisiä. Sivusto toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä, jotta sivuston omistaja voi halutessaan helposti päivittää sivuston sisältöä.

Hinta alk. 799 € (+ alv. 24%)

Kysy lisää

Murheita nykyisten verkkosivujesi kanssa?

Autamme mielellämme nykyisten sivujesi parantamisessa ja ongelmien ratkomisessa!

Uudistettua ilmettä tai sisällönpäivitystä sivuillesi?

Ongelmia WordPress -sivujesi kanssa?

Laita viestiä

Näin Aaltoware toteuttaa uudet verkkosivusi

Vaatimusmäärittely ja suunnittelu

Ensimmäisessä vaiheessa määritellään asiakkaan kanssa kotisivujen tavoitteet ja toteutettavat ominaisuudet. Näiden perusteella suunnitellaan käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään laadukas ja edustava yhtenäinen kokonaisuus.

Toteutus ja testaus

Toisessa vaiheessa tehdään sivuston tekninen toteutus suunnittelun mukaisesti. Asiakas pääsee halutessaan myös itse testaamaan uutta sivustoa ennen julkaisua ja sivusto julkaistaan vasta, kun asiakas on antanut lopullisen hyväksyntänsä.

Julkaisu ja ylläpito

Uusien kotisivujen julkaisu sekä tarvittaessa esimerkiksi sähköpostilaatikoiden luonti ja opastus. Julkaisun jälkeisestä ylläpidosta ja sisällönpäivityksistä sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä