Verkkosivujen kevätsiivous

Taas kerran on talvesta selvitty ja mennään kovin kesää kohti! Kevät on ainakin itselleni kasvun ja uudistautumisen aikaa. Kun koti ja vaatekaappi saa kyytiä on mieleen ehkä juolahtanut, että verkkosivujakin pitäisi hiukan kohentaa. Mikäli mielessäsi ei käynyt koko sivuston uusiminen, näillä pienillä vinkeillä freesaat vanhoja sivuja kevään kunniaksi.

Päivitä kuvat

Kuvilla on tärkeä rooli verkkosivuilla. Ne luovat mahdolliselle ostajalle oikeanlaista fiilistä ja mielikuvaa sinusta ja yrityksestäsi. Panosta siihen, että kuvat ovat laadukkaita ja puhuvat yrityksesi kieltä. Mikäli epäilet omia valokuvaajan taitojasi, älä epäröi palkata valokuvaajaa räpsimään kuvia. Kunnolliset kuvat ovat sijoitus ja maksavat itsensä kyllä takaisin.

Päivitä sisältö

Työn tuoksinnassa sitä harvemmin tulee lennosta päivitettyä verkkosivujensa sisältöä. Käy läpi kaikki sivujesi sisältö ja varmista, että ne vastaavat sitä mitä tarjoat. Tarkista ettei sivuille ole jäänyt kummittelemaan mitään vanhentuneita tietoja. Se on noloa, jos joku kyselee vuosi sitten menneen tarjouksen perään, eikö?

Tuotteet/palvelut

Mieti voisitko tuoda asiakkaillesi tarjottavaksi jonkin uuden tuotteen tai palvelun? Jos myyt palveluita, voisiko niitä tuotteistaa enemmän tai paketoida eri tavalla? Kun omia palveluitaan lähtee päivittelemään ja paketoimaan uudelleen, voit samalla saada uutta potkua koko bisnekseesi.

Ihanaa alkanutta kevättä ja inspiroivia verkkosivujen päivittelyhetkiä!