Yrityskuvaus

Menestyneimmät brändit on rakennettu tarinoiden ympärille. Sinunkin yritykselläsi on ainutlaatuinen tarina, joka erottaa sinut muista kilpailijoista. Meidän tehtävämme on auttaa kertomaan yrityksesi tarinaa upeilla kuvilla, joilla teet vaikutuksen asiakkaisiisi ja kasvatat brändiäsi. Toimimme pääasiassa Turun seudulla, mutta tarvittaessa matkaamme kauemmaskin.

Tuotekuvaus

Tuotekuvat eivät ole vain pelkkiä kauniita kuvia. Niiden tehtävänä on saada potentiaalinen asiakkaasi pysähtymään ja herättää heissä tunteita. Näin potentiaaliset asiakkaat siirtyvät todennäköisemmin verkkosivuillesi ja sitä kautta lopulta asiakkaiksesi. Autamme sinua ja brändiäsi toteuttamaan tuotekuvat, joilla viet yrityksesi uusiin ulottuvuuksiin.

Sinulla voi olla jo täysin valmis idea siitä, mitä tuotekuviltasi haluat tai voimme yhdessä miettiä vaihtoehtoja.
Ennen kuvauksia tutustumme brändiisi hiukan paremmin, käymme yhdessä läpi kuvauksen tavoitteet, propsit, aikataulut ja kuvien halutun tyylin.
Näin varmistutaan, että kuvat viestittävät varmasti brändisi viestiä ja pysyvät brändisi halutussa linjassa.

Voit lähettää kuvauksissa tarvittavat tuotteet meille Postin/Matkahuollon kautta tai vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa kuvauksen omissa tiloissasi.

Kun kuvaukset on suoritettu, kuvat editoidaan. Tämän jälkeen valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omaan käyttöösi.

Valitse alla olevista paketeista itsellesi sopivin vaihtoehto tai suunnitellaan sinulle yksilöllinen paketti, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi!

Hinnat:

300 € / 10 kuvaa

600 €/ 20 kuvaa

900 €/ 30 kuvaa

Propsien hankinta lisämaksusta. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Laita meille viestiä niin viedään tuotekuvasi uudelle tasolle!

Ota yhteyttä

tuotekuvaus

yrityskuvaus

Yrityskuvaus

Paras tapa kasvattaa yritystäsi on luoda suhteita. Ihmiset ostavat ihmisiltä, eivät pelkästään yrityksiltä. Sinun pitää ansaita asiakkaidesi luottamus ennen ostopäätöstä. Ja usko tai älä, paras tapa tähän on laittaa omat kasvosi esille niin verkkosivuille, kuin sosiaaliseen mediaan. Ihmiset ovat hirvittävän uteliaita ja siksi asiakkaat haluavat nähdä juuri sinut, yrittäjän ja ihmisen sen yrityksen takana. Näytä siis kasvosi yleisölle ja erotut joukosta!

Brändikuvauksessa pääasiassa on yrittäjä itse. Se sisältää henkilökuvia, kuvia työtiloistasi, työprosessista sekä halutessasi vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa. Kuvaukset voidaan toteuttaa yrittäjän omissa työtiloissa, kaupungin kaduilla, rannalla… Mikä tahansa on yrittäjälle ja brändille se ominaisin paikka.

Ennen kuvauksia käymme yhdessä läpi kuvauksen tavoitteet ja tutustumme hiukan pintaa syvemmälle brändiisi ja sen viestiin. Sinulla voi olla oma valmis idea kuvauksia varten tai voimme miettiä yhdessä erilaisia vaihtoehtoja kuvausta varten. Autamme mielellämme ideoinnissa.

Kuvauksen kesto on n. 3 tuntia. Kuvauksien jälkeen kuvat editoidaan ja valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omalle koneellesi.

Hinta 650 € (+alv. 24%) sisältää 30 kuvaa. Lisäkuvat mahdollisia.

Kuvaus maksetaan 2 eri erässä.

Räätälöimme myös mielellämme juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan kuvauspaketin.

Laita meille viestiä niin toteutetaan yhdessä unelmiesi yrityskuvat!

Ota yhteyttä

Matkakulut Turkuun sisältyvät hintaan, ylimenevät kilometrit laskutetaan erikseen.