Yrityskuvaus

Brändi


Menestyneimmät brändit on rakennettu tarinoiden ympärille. Sinunkin yritykselläsi on ainutlaatuinen tarina, joka erottaa sinut muista kilpailijoista. Meidän tehtävämme on auttaa kertomaan yrityksesi tarinaa upeilla kuvilla, joilla teet vaikutuksen asiakkaisiisi ja kasvatat brändiäsi. Toimimme pääasiassa Turun seudulla, mutta tarvittaessa matkaamme kauemmaskin.

Tuotekuvaus


Tuotekuvat eivät ole vain pelkkiä kauniita kuvia. Niiden tehtävänä on saada potentiaalinen asiakkaasi pysähtymään ja herättää heissä tunteita. Näin potentiaaliset asiakkaat siirtyvät todennäköisemmin verkkosivuillesi ja sitä kautta lopulta asiakkaiksesi. Autamme sinua ja brändiäsi toteuttamaan tuotekuvat, joilla viet yrityksesi uusiin ulottuvuuksiin.

Sinulla voi olla jo täysin valmis idea siitä, mitä tuotekuviltasi haluat tai voimme yhdessä miettiä vaihtoehtoja.
Ennen kuvauksia tutustumme brändiisi hiukan paremmin, käymme yhdessä läpi kuvauksen tavoitteet, propsit, aikataulut ja kuvien halutun tyylin.
Näin varmistutaan, että kuvat viestittävät varmasti brändisi viestiä ja pysyvät brändisi halutussa linjassa.

Voit lähettää kuvauksissa tarvittavat tuotteet meille Postin/Matkahuollon kautta tai vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa kuvauksen omissa tiloissasi.

Kun kuvaukset on suoritettu, kuvat editoidaan. Tämän jälkeen valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omaan käyttöösi.

Laita meille viestiä niin viedään tuotekuvasi uudelle tasolle!

Kuvauspaketit


Valitse alla olevista paketeista itsellesi sopivin vaihtoehto tai suunnitellaan sinulle yksilöllinen paketti, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi! Propsien hankinta lisämaksusta.

10 kuvaa

300

+ALV 24%

10 kuvan tuotekuvaus. Valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omaan käyttöösi.

20 kuvaa

550

+ALV 24%

20 kuvan tuotekuvaus. Valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omaan käyttöösi.

30 kuvaa

800

+ALV 24%

30 kuvan tuotekuvaus. Valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omaan käyttöösi.

Yrityskuvaus


Paras tapa kasvattaa yritystäsi on luoda suhteita. Ihmiset ostavat ihmisiltä, eivät pelkästään yrityksiltä. Sinun pitää ansaita asiakkaidesi luottamus ennen ostopäätöstä. Ja usko tai älä, paras tapa tähän on laittaa omat kasvosi esille niin verkkosivuille, kuin sosiaaliseen mediaan. Ihmiset ovat hirvittävän uteliaita ja siksi asiakkaat haluavat nähdä juuri sinut, yrittäjän ja ihmisen sen yrityksen takana. Näytä siis kasvosi yleisölle ja erotut joukosta!

Brändikuvauksessa pääasiassa on yrittäjä itse. Se sisältää henkilökuvia, kuvia työtiloistasi, työprosessista sekä halutessasi vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa. Kuvaukset voidaan toteuttaa yrittäjän omissa työtiloissa, kaupungin kaduilla, rannalla… Mikä tahansa on yrittäjälle ja brändille se ominaisin paikka.

Ennen kuvauksia käymme yhdessä läpi kuvauksen tavoitteet ja tutustumme hiukan pintaa syvemmälle brändiisi ja sen viestiin. Sinulla voi olla oma valmis idea kuvauksia varten tai voimme miettiä yhdessä erilaisia vaihtoehtoja kuvausta varten. Autamme mielellämme ideoinnissa.

Yrityskuvaus

650

+ALV 24%

30 kuvaa, lisäkuvat mahdollisia. Kuvauksen kesto on n. 3 tuntia. Kuvauksien jälkeen kuvat editoidaan ja valmiit kuvat ladataan verkkoon, josta pääset lataamaan ne omalle koneellesi.

Räätälöimme myös mielellämme juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan kuvauspaketin.

Laita meille viestiä niin toteutetaan yhdessä unelmiesi yrityskuvat!

Toiminta-alueemme on yrityskuvauksen osalta Turku ja sen lähiympäristö sekä tarvittaessa myös laajemmalla alueella Länsi- ja Etelä-Suomessa.

Kysy lisää


Seuraa meitä