Yrityskuvaus

Menestyneimmät brändit on rakennettu tarinoiden ympärille. Sinunkin yritykselläsi on ainutlaatuinen tarina, joka erottaa sinut muista kilpailijoista. Meidän tehtävämme on auttaa kertomaan yrityksesi tarinaa upeilla kuvilla, joilla teet vaikutuksen asiakkaisiisi ja kasvatat brändiäsi.

Oikeanlaisilla kuvilla tavoitetaan unelma-asiakkaasi ja saat heidät kiinnostumaan juuri omasta yrityksestäsi. Kauniit yrityskuvat nostavat brändiäsi kertaheitolla astetta ylemmäs ja erotut massasta.

Palvelumme on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat kertoa brändinsä tarinaa eteenpäin ja inspiroida asiakkaitaan, mutta heiltä ei välttämättä löydy tarvittavaa aikaa tai osaamista. Alta löytyvät suosituimmat kuvauspakettimme ja muistahan, että kaikki paketit ovat räätälöitävissä.

Tuotekuvaus

Inspiroi asiakkaitasi! Stailatuilla tuotekuvilla herätät katsojissa ajatuksia sekä luot mielenkiintoa yritystäsi kohtaan. Tuotekuvaus on oikea valinta yritykselle, joka haluaa tuottaa laadukkaita kuvia verkkosivuilleen ja sosiaaliseen mediaan. Kuvaus voidaan toteuttaa sesongeittain, jolloin käyttössäsi on aina tarpeellinen määrä laadukkaita ja inspiroivia kuvia tulevaan sesonkiin.

Kuvaukset tapahtuvat asiakkaan toimitiloissa.

Hinta 250 € (+alv. 24%) sisältää 6 kuvaa. Lisäkuvat mahdollisia.

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen konsultointikäynti ja mietitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä

taulu,tuoli ja poyta

yrityskuvaus

Brändikuvaus

Kerro ainutlaatuinen yrityksesi tarina kauniilla kuvilla asiakkaillesi ja erotu. Asiakkaitasi kiinnostavat henkilöt brändisi takana – brändikuvilla esittelet itsesi ja työsi asiakkaillesi. Oikeanlaiset kuvat brändistäsi herättävät asiakkaiden mielenkiinnon ja he haluavat tietää yrityksestäsi enemmän. Kuvia voit käyttää mm. verkkosivuillasi, sosiaalisessa mediassa, markkinointi- sekä painomateriaaleissa.

Brändikuvauksessa kuvataan työtilojasi, itseäsi, työntekijöitäsi sekä itse työprosessia omassa työmiljöössäsi tai paikassa, joka kuvastaa brändiäsi parhaiten. Kuvaukseen sisältyy henkilökuvia, tuotekuvia, behind the scenes-kuvia ja kauniita yksityiskohtia.

Hinta 450 € (+alv. 24%) sisältää 15 kuvaa. Lisäkuvat mahdollisia.

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen konsultointikäynti ja mietitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä

Matkakulut Turkuun sisältyvät hintaan, ylimenevät kilometrit laskutetaan erikseen.